top of page

 

Beställning Skicka din beställning enkelt via e-post med önskade artiklar, färg, antal och leveransadress.

Du kommer alltid att få en orderbekräftelse via e-post inkl. fraktkostnad och leveranstid.

 

Priser Kontakta oss för våra aktuella prislistor och tekniska datablad på contact@cwk.se.

 

Fraktpriser Då våra produkter varierar väldigt mycket i storlek och vikt så varierar även fraktpriserna. C-W Karlstedt AB räknar själv ut hur mycket det kostar att skicka varorna och inkluderar kostnaden i det totala priset. Alla beställningar skickas som paket- eller pallförsändelse.

 

Leveranstider Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar för lagervaror. För beställningsvaror kan leveranstiden variera men i de flesta fall levereras varorna inom 8 arbetsdagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning av lagervaror samt att leveranser kan ta längre tid än beräknat. För mer information ber vi dig kontakta kundservice.

 

Betalning Vi levererar i dagsläget mot faktura- och förskottsbetalning. Läs mer om betalningsalternativ i våra försäljningsvillkor.

 

Fel i beställning eller leverans Har du gjort en felbeställning eller fått fel vara ska du kontakta oss här så hjälper vi dig på

bästa sätt!

 

Ångerrätt Kund har rätt till återköp, dvs. ångra sitt köp, i upp till 14 dagar efter att denne mottagit leverans eller del därav. En förutsättning för detta är dock att varan är oanvänd och återsänds i obruten originalförpackning. Vid återköp ska Kund först kontakta

C-W Karlstedt AB för instruktioner avseende retur. Kostnader för returfrakt och fraktkostnader i samband med beställning debiteras Kund. Det belopp som återbetalas kan aldrig överstiga varans ursprungliga kostnad enl. kvitto.

 

Reklamationer Vid returärenden och reklamationer, vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka en vara. Se även försäljningsvillkor.
 

Upphovsrätt Innehållet på denna sida skyddas av lagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk och får därför inte kopieras eller på annat sätt användas om skriftligt tillstånd från upphovsmannen saknas.

 

 

 

 

 

K U N D S E R V I C E

bottom of page