top of page
E N   T R A D I T I O N   A V   H Ö G   K V A L I T E T

I över ett halvt århundrade har CWK mött kunders behov med svensktillverkade kvalitetsprodukter. Att ständigt sträva efter förbättringar innebär att våra produkter kontinuerligt uppgraderas till de senaste kvalitetsnormerna.

Vi på CWK är stolta över att kunna säga att de flesta av våra plastartiklar är lokalt producerade här i Malmö. Vi erbjuder våra kunder bra kvalitet till en låg kostnad och känner väl till tillverkningsprocessen och EU:s regelverk som i slutändan garanterar en renare miljö.

 

CWK är med och bidrar till att behålla sysselsättningen lokalt

i området, så att våra ungdomar har ett jobb i framtiden att gå till. Detta bidrar till ett hållbart och levande samhälle.

 

Carl-Werner Karlstedt grundade företaget 1965 och tillsammans med sin fru, Gertie Karlstedt, utvecklade de plastföremål med inriktning mot affärsområdena PROFESSIONELLA KÖK och SPORT & TRÄNING. Monica Karlstedt har drivit företaget i många år och följer sina föräldrars fotspår med samma anda och filosofi.

 

Hög kvalitet, bra service och snabba leveranser är alltid vår högsta prioritet. Vi är ytterst tacksamma för alla våra lojala återförsäljare och kunder som väljer oss som sin samarbetspartner nu och i framtiden.

 

Tack!

 

Team CWK

bottom of page